Maak kennis met Arend-Jan van Spirair Luchttechniek

 

Arend-Jan Pothoven is 24 jaar geleden begonnen met Spirair Luchttechniek. We spraken hem over zijn visie, trots én wat hij doet om te ontspannen!

 

Arend-Jan, stel jezelf eens voor!

“Ik ben Arend-Jan Pothoven, bijna 35 jaar getrouwd met Marjan en de gelukkige vader van Dennis en Sanne-Reneé.”

Wanneer en waarom ben je begonnen met Spirair Luchttechniek?

“Het bedrijf van mijn schoonvader had grote problemen met de toelevering van ronde luchtkanalen. En dat terwijl in de bouw benodigde materialen juist aangeleverd moeten worden wanneer die nodig zijn. In plaats daarvan werd er pas geleverd wanneer het de leverancier uitkwam. Daarom ben ik in het bedrijf aan de slag te gaan om dit op te lossen. Dat ging zo goed dat we besloten om dit ook voor andere bedrijven te doen. Het doel van Spirair was én is om te leveren wat er nodig is, wanneer het nodig en op de plaats waar de materialen nodig zijn.”

En wat maakt Spirair nog meer anders dan anderen?

“Anders dan de meeste technische groothandels is Spirair Luchttechniek echt een specialist op het gebied van luchttechniek. Onze klanten hoeven niet zelf alles te weten van luchttechniek en eerst alles terug te zoeken in documentatie en prijslijsten. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van ons vakgebied en delen deze graag met onze klanten.”

Een eigen bedrijf is hard werken! Wat doe je om te ontspannen?

“In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met mijn familie en vrienden. Om te ontspannen ben ik ook graag met sport bezig, vooral skiën en (veld)hockey. Ook lees ik graag.  Mijn favoriete vakantie is toch wel de wintersport. De vrijheid van het skiën, de prachtige natuur en de sfeer in de wintersportgebieden zorgen ervoor dat ik volledig los kom van de dagelijkse beslommeringen en mij weer volledig kan opladen.”

Waar ben je het meest trots op in je werk en waarom?

“Het mooiste vind ik het als wij betrokken zijn bij het gehele proces.  Van het ontwerp tot de inkoop en installatie door de installateur. Als de opdrachtgever dan zeer tevreden is het met het resultaat ben ik echt trots!”

Wilt u eens een kop koffie drinken met Arend-Jan? Neem gerust eens contact met hem op! 

 

 

Spirair Luchttechniek

Postadres: Postbus 1132, 3860 BC Nijkerk | T (033) 24 748 49 | F (033) 24 623 24 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen