December 2018

Kerst header  

Het jaar 2018 loopt ten einde en namens het hele team van Spirair Luchttechniek willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

 
Sluiting tijdens de feestdagen

Wij willen u er graag op attenderen dat wij week 52 en week 1 gesloten zijn.
Onze laatste zendingen voor dit jaar zullen donderdag 20 december geladen worden, mits voor 13.00 uur besteld en voorradig kunnen we deze vrijdag 21 december, volgens route, nog uitleveren.
Vanaf maandag 7 januari 2019 staat ons hele team weer voor u klaar. 

 

Prijs wijzigingen per 1 januari 2019

De verschillende prijslijsten met de aangekondigde wijzigingen zullen deze maand online komen en kunt u dowloaden via de website.  http://www.spirair.nl/index.php/prijslijst

Nieuw wordt het Hoofdstuk Luchtbehandelingskasten.

 

Wij wensen u en uw familie fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe!
champagne2.jpg
Met vriendelijke groet,

Het team van Spirair Luchttechniek
 

 

Nieuws September 

Hoofdstuk 1 Luchtkanalen
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

De eerder aangekondigde prijsverhoging per 1 oktober voor dit hoofdstuk hebben we kunnen uitstellen tot 1 januari 2019. Op deze datum worden onze verkoopprijzen met 5,7% verhoogd.

Hoofdstuk 6 Ventilatoren en WTW units

Wegens een prijsverhoging door Systemair zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. Vanaf 1 januari 2019 worden onze verkoopprijzen van de ventilatoren en WTW-units van het merk Systemair met circa 4% verhoogd.


Voor de luchtbehandelingskasten van 2VV zal voorlopig geen verhoging doorgevoerd worden. Hiervoor is een nieuwe prijslijst in de maak met daarin ook opgenomen alle technische gegevens.

Ventilatoren en WTW-units

Deze verhogingen gelden ook voor alle afgegeven prijsafspraken en/of netto prijzen.
 

 

Vakbeurs Energie 9 t/m 11 oktober 2018

 

 

Nog een aantal weken en dan is de Vakbeurs Energie 2018 in de brabanthallen in Den Bosch. Van 9 t/m 11 oktober 2018 ontvangen wij u graag op onze stand.

U kunt zich via onderstaande link registreren, de toegang is gratis bij voorregistratie tot 8 oktober

 

 

 

Vakbeurs Energie 728-x-90-px_3.gif

Spirair luchttechniek
Stand: 03.B002
 

 

Prijswijzigingen per 1 Oktober 2018

 

Hoofdstuk 1 Luchtkanalen

Wegens een prijsverhoging door de fabrikant zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. We hebben geprobeerd deze stijging zo beperkt mogelijk te houden. Vanaf 1 oktober 2018 worden onze verkoopprijzen met circa 5,7% verhoogd.  
Air-Spiralo-Ken-lok-ventilatiebuizen.jpg

Hoofdstuk 4 brandkleppen

Wegens een prijsverhoging door de fabrikant zullen wij helaas prijzen moeten aanpassen. We hebben geprobeerd deze stijging zo beperkt mogelijk te houden. Vanaf 1 oktober 2018 worden onze verkoopprijzen van de brandkleppen met 3% verhoogd.  
  
wh25c.jpg

Hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren & platdakontluchtingen

Voor hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren & platdakontluchtingen zal per 1 Oktober 2018 een prijswijziging worden doorgevoerd.

De bruto prijzen van de Burgerhout producten in dit hoofdstuk zullen met 3% verhoogd worden, dit zijn de artikelnummers die met MG ....beginnen. 
Doorvoeren

Siliconenkit

De schaarste van grondstoffen voor producten op basis van siliconen blijft aanhouden, waardoor we wederom geconfronteerd worden met forse prijsverhogingen. We hebben tot nu toe de prijzen kunnen handhaven maar deze zullen per 1 oktober 2018 met 15% verhoogd worden.

 

Deze verhogingen gelden ook voor alle prijsafspraken en/of netto prijzen die zijn afgegeven voor artikelen die te vinden zijn in deze prijslijsten. 

De prijslijsten zullen zo spoedig mogelijk op de website terug te vinden zijn onder Prijslijsten


 

 

 

 
 
 

Nieuws Juni 2018

Een nieuw product in ons assortiment het Uniflexplus+ instort luchtverdeelsysteem 

Uniflexplus+ Eigenschappen & Voordelen

Verkrijgbaar in 1xØ90mm en Ø2x90mm
• Luchtdichtheid klasse D volgens de (NEN) EN12237,EN1507 norm en LUKA
• Eenvoudige en snelle installatie dankzij uniek kliksysteem
• Beperkt aantal benodigde componenten
• Flexibel en dus eenvoudig te verleggen tijdens de installatie;
• Eenvoudige reiniging en minder geluid dankzij afgerondevormen
• Binnenzijde van het systeem is antistatisch en antibacterieelbehandeld
• Fysiologisch en toxicologisch onschadelijk PE
• Werktemperatuur -20°C tot 60°C

DenBosch_Uniflexplus+11.jpg
Het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem is ontworpen om het aanleggen van ventilatie zo snel en eenvoudig mogelijk te maken.De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes en kunnen tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden.
De universeel toepasbare kunststof huls zorgt voor het nodige installatiegemak bij het plaatsen van de ventielcollectoren.De huls is aan de buitenzijde voorzien van inkepingen die de lengte aanduiden, zodat hij eenvoudig en snel op maat gezaagd kan worden voor een specifieke toepassing.
 
   
Luchtdicht & Hygiënisch

Luchtdicht:
Dankzij het unieke kliksysteem zijn de slangen in een fractie van tijd aangesloten op de verdelers en de ventielcollectoren – drie keer klikken voor een luchtdichte verbinding. Montagehulpmiddelen zijn niet nodig.
Hygiënisch:
Dankzij het ontwerp en de samenstelling van Uniflexplus+ wordt vervuiling in het systeem tegengegaan en is reinigen eenvoudig.De binnenzijde van het systeem is voorzien van antistatische en antibacteriële additieven zodat vuil zich minder snel kan hechten.De afgeronde vormen van de slangen en ventielcollectoren en de rechtstreekse verbinding tussen de verdelers en de ventielcollectoren zonder aftakkingen maken het systeem goed toegankelijk voor reiniging. Het technisch productblad van dit systeem vind u hier terug 

U vind dit systeem terug in onze prijslijst Luchtkanalen

 

 

 

Spirair Luchttechniek

Postadres: Postbus 1132, 3860 BC Nijkerk | T (033) 24 748 49 | F (033) 24 623 24 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen